ikon apk Tag After School Game

Tag After School Game

PercumaVersi 2.0
1.8(1)2024-06-12
Permainan Dipercayai

Ciri utama Tag After School Game

Matlamat Permainan:

Tag After School ialah permainan simulasi kehidupan sekolah seram yang dibangunkan oleh Genius Studio Japan Inc. Matlamat permainan ini adalah untuk mengambil peranan Shota-kun, meneroka sekolah berhantu pada waktu malam, dan berinteraksi dengan pelbagai watak!

Cara Bermain:

Cari hantu di sekolah dan bongkar misteri di sebalik mereka untuk memenangi pelbagai hadiah. Salah satunya ialah adegan dewasa. Walaupun permainan ini adalah permainan seram, ia mengandungi adegan eksplisit yang tak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur.

Pilihan Permainan:

Semasa permainan berlangsung, anda boleh bertemu dengan pelbagai watak, dan jalan cerita yang dibentangkan pada penghujungnya diselesaikan dengan sewajarnya. Terdapat berbilang pilihan penamat, dengan pemain perlu membuat pilihan merentas beberapa bab, dengan setiap pilihan mempengaruhi cerita, mencipta pengakhiran permainan berdasarkan pilihan yang mereka buat.

Grafik:

Kualiti grafik HD akan menggembirakan mata anda semasa bermain permainan.

Permainan:

Permainan yang menarik dan mencabar. Ia menampilkan permainan seram, tapi masih menyeronokkan dan mencabar. Bagi mereka yang ingin menguji adrenalin mereka, permainan ini patut dicuba.

Kawalan:

Kawalan mudah menggunakan antara muka sentuh. Kawalan adalah sangat mudah dan mudah untuk difahami oleh sesiapa sahaja, jadi pemain tak perlu risau tentang mempelajari skema kawalan dalam permainan ini.

Bahasa:

Tersedia dalam bahasa Jepun dan Inggeris.

Saiz:

Tiada spesifikasi

Sistem Operasi:

Android

Harga:

Percuma

Muat turun pilihan:

APK

Soalan lazim

Apakah syarat minimum untuk muat turun Tag After School Game pada Android?

Anda mestilah mempunyai sekurang-kurangnya Android 5.0 ke atas. 

Adakah Tag After School Game mempunyai ciri berbayar?

Memandangkan permainan telah dialih keluar daripada Google Play, anda tidak boleh membeli kandungan tambahan di dalamnya.

Adakah Tag After School Game berbilang pemain?

Ya, Tag After School Game boleh dimainkan bersama rakan-rakan anda dalam kerana permainan ini menyokong mod berbilang pemain.

Bagaimana saya boleh memuat turun Tag After School Game pada Android?

Oleh kerana Tag After School Game tak tersedia di Google Play Store, anda perlu memuat turun versi apk melalui laman web yang dipercayai seperti Androidlist.

Adakah Tag After School Game percuma untuk Android?

Ya, anda boleh mainkan permainan Tag After School Game secara percuma pada telefon atau tablet Android anda. 

Mengapakah Tag After School Game tak tersedia di Google Play Store?

Tag After School Game mungkin telah dialih keluar dari Google Play Store kerana tidak mematuhi syarat yang ditetapkan atau mungkin tak tersedia sesetengah negara termasuk Malaysia.

Penerangan pembangun

Adakah anda menyukai Tag After School Game?

0 Undi / 0 Suka

Positif

Berbilang pengakhiran di mana pilihan pemain mempengaruhi cerita
Kawalan mudah.
Percuma.
Kualiti grafik HD.

Negatif

Mungkin tak berfungsi pada beberapa versi peranti yang lebih lama.
Walaupun ia adalah permainan seram, ia penuh dengan adegan yang tak senonoh dan tak sesuai untuk kanak-kanak di bawah umur.