ikon apk Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik

Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik

PercumaVersi 1.3.6
3.3(23)2024-06-17
Aplikasi Dipercayai

Ciri utama Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik

Perihalan aplikasi:

Mereka yang mengenali dunia manga Jepun tahu bahawa edisinya biasanya kecil untuk mudah dibawa ke mana-mana. Dengan aplikasi ini, anda dapat membaca manga dalam bahasa Indonesia pada telefon mudah alih anda pada bila masa di mana saja.

Fungsi:

Aplikasi ini menonjol kerana mempunyai ratusan manga dengan pelbagai tema seperti One Piece, One Punch Man atau Demon Slayer. Kerap dikemas kini dengan berita terkini daripada setiap koleksi, membolehkan anda mengikuti perkembangan terkini dengan mengikuti siri anda.

Aktiviti:

Selain manga Jepun, anda juga boleh baca komik dari negara lain, termasuk manhua Cina seperti Apotheosis atau Martial Peak, dan manhwa Korea seperti Gosu atau Leviathan. Anda juga boleh menetapkan mod bacaan secara mendatar atau menegak. Serta mengoptimumkan penggunaan data dan bateri telefon anda apabila anda menggunakannya.

Bahasa:

Antara muka dalam bahasa Indonesia.

Saiz:

16M

Sistem Operasi:

Android

Pembangun:

Harga:

Percuma

Muat turun pilihan:

APK

Soalan lazim

Mengapakah Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik tidak tersedia di Google Play?

Kadangkala, Google Play memutuskan untuk melarang sesetengah aplikasi kerana ia tidak mematuhi keperluan mereka atau hanya mungkin tidak tersedia di negara tertentu.

Bagaimana untuk memasang aplikasi Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik pada telefon mudah alih?

Anda perlu klik butang "Muat Turun Percuma", kemudian pilih kaedah muat turun (Muat Turun APK atau E-mel). Tunggu sehingga laman web mengarahkan anda. Jika anda memuat turun dengan e-mel, masukkan e-mel dan ikuti arahan seterusnya.

Adakah Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik percuma?

Ya, aplikasi ini percuma dan anda boleh menikmati semua kandungan secara percuma.

Adakah anda menyukai Komiku V3 - Baca dan Maraton Komik?

6 Undi / 6 Suka

Positif

Katalog manga yang besar.
Dikemas kini dengan berita terkini.
Imej berkualiti baik.
Guna sedikit ruang memori.

Negatif

Semua kandungannya dalam bahasa Indonesia.
Ada iklan.

Panduan Berguna

Aplikasi ini membenarkan anda muat turun bab yang anda mahukan untuk membacanya di luar talian dan dapat menjimatkan penggunaan data anda.
Anda akan dapat tandakan kegemaran untuk menerima pemberitahuan siri yang anda ikuti jika ada berita. Tonton video ini untuk mengetahui cara ia berfungsi.