ikon apk qmiran

qmiran

PercumaVersi 22
3.4(19)2024-03-13
Aplikasi Dipercayai
Versi sebelumnya

Ciri utama qmiran

Perihalan aplikasi:

Tidak keterlaluan jika mengatakan kita semua terpengaruh dengan beberapa rangkaian sosial secara berlebihan atau sedikit, sama ada kita menggunakan Twitter untuk ketahui berita menarik, melayari Facebook atau Instagram. Atas sebab ini, adalah wajar melindungi privasi kita dan mengesan pengguna yang mengintip kita dengan memasukkan inkognito rangkaian kita.

Fungsi:

Pembangun qmiran memastikan anda boleh tahu siapa yang melihat siaran Facebook dan Instagram anda serta mengesan kenalan yang menyekat anda. Selain itu, anda dapat ketahui jangkauan sebenar foto dan cerita anda, melihat bilangan suka dan komen dan dengan itu mempunyai sedikit idea tentang kandungan yang disukai pengikut anda.

Cara menggunakannya:

Selepas memasang aplikasi, anda perlu memilih antara Facebook dan Instagram untuk meneruskan. Sebaik sahaja anda memasukkan butiran anda, anda perlu menunggu beberapa minit untuk apl mengimbas akaun anda untuk mendapatkan sebarang maklumat yang berkaitan, supaya anda boleh melakukan perkara lain sementara itu. Pada penghujung imbasan, halaman web akan dibuka dengan hasilnya.

Bahasa:

Antara muka dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol.

Cadangan:

Jika anda tidak mempunyai kata laluan Instagram, kerana anda menyertai akaun Facebook yang sama, pergi ke pautan ini untuk menukar kata laluan anda.

Saiz:

17M

Sistem Operasi:

Android

Harga:

Percuma

Muat turun pilihan:

APK

qmiran

APLIKASI DIPERCAYAI

Adakah anda menyukai qmiran?

0 Undi / 0 Suka

Positif

Percuma.
Anda boleh membatalkan langganan pada bila-bila masa.
Laporan yang dijana oleh platform adalah benar-benar peribadi, kerana hanya anda yang akan mempunyai akses untuknya.

Panduan Berguna

Dalam video ini, anda boleh melihat pengguna Qmiran menguji fungsinya.