ikon YouTube Music

YouTube Music

PercumaVersi 7.06.53
4.4(46)2024-06-20
Aplikasi Dipercayai
Versi sebelumnya

Ciri utama YouTube Music

Perihalan aplikasi:

YouTube Music memberi anda akses penuh kepada katalog muzik YouTube, membolehkan anda mendengar muzik dan menonton video pada telefon pintar anda pada bila-bila masa.

Fungsi:

Aplikasi membuat cadangan berdasarkan pilihan pengguna, jadi adalah mungkin untuk menemui artis baharu. Terdapat juga pilihan untuk menonton video atau hanya mendengar muzik.

Aktiviti:

Pengguna boleh menggemari lagu dan artis untuk didengari kemudian, akses senarai main dan video yang dibuat oleh peminat dan juga mencipta senarai main mereka sendiri.

Bahasa:

Antara muka dalam bahasa Inggeris.

Cadangan:

Sesuai untuk pencinta muzik yang ingin menonton video atau mendengar lagu dan album kegemaran mereka.

Platform:

Google Play, iOS Store.

Saiz:

46 MB

Sistem Operasi:

Android

Pembangun:

Harga:

Percuma

Muat turun pilihan:

Soalan lazim

Bagaimana untuk mengulang lagu dalam YouTube Music?

YouTube Music membolehkan anda mengulang lagu, senarai main atau album menggunakan ikon anak panah bulat yang terletak di bar main balik. Jika anda ingin mengulangi lagu semasa, anda perlu klik dua kali pada ikon anak panah bulat sehingga nombor 1 muncul padanya.

Bagaimana untuk memuat turun muzik dari Youtube Music?

Jika anda seorang pelanggan YouTube Music Premium, anda boleh mendengar muzik di luar talian dengan memuat turun lagu dan video kegemaran anda ke peranti mudah alih anda. Buka aplikasi YouTube Music, klik pada foto profil anda - "Muat Turun" - "Tetapan" dan aktifkan pilihan "Muat turun pintar".

Bagaimana untuk berkongsi muzik dari Youtube Music ke Instagram Story?

Buka aplikasi YouTube Music dan mainkan lagu yang ingin anda kongsi. Kemudian ketik menu tiga titik - "Kongsi" dan pilih Instagram, Facebook atau Snapchat untuk berkongsi lagu pilihan anda pada aplikasi yang dikehendaki.

Adakah aplikasi Youtube Music percuma?

Anda boleh muat turun dan menikmati Muzik Youtube secara percuma. Walau bagaimanapun, untuk mengakses video tanpa iklan, memuat turun muzik untuk mendengar di luar talian atau dimatikan skrin, anda perlu melanggan YouTube Music Premium.

Bagaimanakah saya boleh mendapatkan langganan YouTube Music Premium secara percuma?

Malangnya, ini tidak mungkin. Anda boleh menggunakan tempoh percubaan bulanan percuma dan anda perlu membayar wang untuk meneruskan langganan.

Bagaimana untuk mendengar muzik daripada YouTube dengan skrin dimatikan?

Untuk melakukan ini, anda perlu melanggan langganan berbayar YouTube Music.

Adakah anda menyukai YouTube Music?

13 Undi / 13 Suka

Positif

Guna sedikit ruang memori. 
Antara muka menarik dan mudah digunakan. 

Negatif

Ada iklan.