ikon apk Score808 Live Football

Score808 Live Football

PercumaVersi 1.1.0
3.9(1)2024-04-03
Aplikasi Dipercayai

Ciri utama Score808 Live Football

Perihalan aplikasi:

Telefon kita telah menjadi tingkap kepada dunia yang membolehkan kita menonton video dan siaran langsung dari mana-mana saja di dunia, sesuatu yang telah memberikan pencita sukan akses kepada acara yang mereka hanya dapat ketahui dalam berita sebelum ini. Dengan aplikasi ini, anda boleh mengikuti perlawanan bola sepak dari seluruh dunia secara langsung secara percuma pada telefon mudah alih anda.

Fungsi:

Cara menggunakannya sangat mudah kerana ia mengumpulkan pautan siaran dari seluruh dunia, juga mempunyai bahagian dengan berita terkini yang berkaitan bola sepak dunia. Semua ini dengan kualiti video dan bunyi terbaik yang dapat dikongsikan pada skrin besar TV anda dengan resolusi yang lebih tinggi.

Aktiviti:

Antara mukanya memaparkan pautan dengan perlawanan untuk menontonnya secara langsung, yang akan diletakkan mengikut masa mereka, supaya anda boleh melihat perlawanan yang sedang dimainkan dan mengetahui bila anda boleh melihat perlawanan seterusnya. Bertanggungjawab untuk meliputi pelbagai jenis pertandingan, seperti liga utama, seperti Sepanyol atau Inggeris, Liga Juara-Juara atau Piala Dunia.

Bahasa:

Antara muka dalam bahasa Inggeris.

Saiz:

14 MB

Sistem Operasi:

Android

Pembangun:

Harga:

Percuma

Muat turun pilihan:

APK

Soalan lazim

Bagaimana untuk memuat turun Score808 Live Football untuk Android?

Anda perlu klik butang "Muat Turun Percuma", kemudian pilih kaedah muat turun (Google Play, Muat Turun APK atau E-mel). Tunggu sehingga laman web mengarahkan anda. Jika anda memuat turun dengan e-mel, masukkan e-mel dan ikuti arahan seterusnya.

Adakah Score808 Live Football percuma?

Ya, anda boleh mengakses semua kandungan secara percuma.

Adakah aplikasi Score808 Live Football ini selamat untuk kanak-kanak?

Ya, aplikasi ini sesuai untuk semua peringkat umur.

Penerangan pembangun

Adakah anda menyukai Score808 Live Football?

0 Undi / 0 Suka

Positif

Imej dan kualiti bunyi yang baik.
Banyak perlawanan dari seluruh dunia.
Guna sedikit ruang memori.
Antara muka menarik dan mudah digunakan.

Negatif

Banyak iklan.
Sambungan Internet diperlukan.
Sesetengah pautan tak berfungsi.

Panduan Berguna

Ia sentiasa disyorkan untuk menonton permainan menggunakan sambungan Wi-Fi supaya imej lebih stabil dan menjimatkan data anda.
Anda juga akan dapat menonton sukan lain, kerana ia mempunyai permainan bola keranjang atau pertarungan UFC untuk menghiburkan anda.