ikon CapCut - Video Editor

CapCut - Video Editor

Muat Turun Percuma

APLIKASI DIPERCAYAI
4.3
Penilaian
468M
Muat turun
Percuma
Harga
2023-06-07
Dikemas kini pada
Versi 8.5.0
Versi sebelumnya

Ciri utama CapCut - Video Editor

Penilaian:

5 Aplikasi paling popular TERATAS dalam kategori Video Effects.

Kedudukan:

5 Aplikasi paling banyak dimuat turun TERATAS dalam kategori Video Effects.

Ciri utama:

Kami sedang berusaha menyiapkan perihalan untuk CapCut - Video Editor, Android apps yang dibangunkan oleh Bytedance Pte. Ltd. yang berkaitan dengan Media - Video, Media Player, Video. Sementara itu, anda boleh membaca perihalan rasmi yang disediakan Bytedance Pte. Ltd. di sini.

Saiz:

159 MB

Sistem Operasi:

Android

Cadangan:

Kandungan sesuai untuk semua peringkat umur.

Harga:

Aplikasi percuma sepenuhnya. Percuma

Syarat pemasangan:

Sekurang-kurangnya 159 MB ruang memori kosong dan Android 5.0 atau lebih tinggi.

Soalan Lazim CapCut - Video Editor

Bagaimana untuk memutarkan aplikasi CapCut?

Untuk memutar video dalam CapCut, pilih video yang ingin anda edit, kemudian pilih alat "Rotate" daripada menu pengeditan. Ketik ikon anak panah bulat untuk mengakses alat dan pilih arah yang anda mahu memutarkan video. Ketik butang "Save" untuk menggunakan perubahan.

Bagaimana menggunakan aplikasi CapCut dalam TikTok?

Untuk menggunakan CapCut dalam TikTok, pilih video dalam CapCut dan gunakan alat pengeditan untuk mengedit video. Eksport video yang diedit ke peranti dengan mengetik butang "Export". Kemudian, buka TikTok dan buat video baharu dengan mengetik ikon "+". Pilih video yang diedit daripada galeri peranti dan tambahkan sebarang kesan atau kapsyen tambahan. Siarkan video dengan mengetik butang "Post".

Adakah CapCut aplikasi yang selamat digunakan?

CapCut dianggap sebagai aplikasi yang selamat untuk digunakan. Ia dibangunkan oleh ByteDance, syarikat yang sama di sebalik aplikasi popular seperti TikTok dan Vigo Video. Aplikasi ini telah dimuat turun berjuta-juta kali dan mempunyai ulasan yang secara umumnya positif pada App Store dan Google Play Store.

Adakah CapCut aplikasi penyuntingan yang bagus?

Ya, CapCut ialah aplikasi penyuntingan video yang hebat dengan banyak alatan untuk menyunting video. Anda boleh memangkas, menambah muzik dan penapis serta melaraskan kelajuan dan bunyi video. CapCut juga menawarkan kesan video yang berbeza seperti peralihan, animasi dan tindanan teks. Ia mempunyai antara muka yang mesra pengguna, jadi ia mudah digunakan, terutamanya untuk pemula.

Adakah CapCut percuma?

Ya, CapCut ialah aplikasi penyuntingan video percuma yang boleh dimuat turun dan digunakan secara percuma pada kedua-dua peranti Android dan iOS. Walau bagaimanapun, beberapa ciri dan kesan lanjutan memerlukan pembayaran. Selain itu, mungkin terdapat iklan yang dipaparkan dalam aplikasi.

Penerangan pembangun

Adakah anda menyukai CapCut - Video Editor?

4 Undi / 4 Suka

Berhubung dengan pengguna yang telah memuat turun CapCut - Video Editor