ikon Haid calendar dan menstruasi

Haid calendar dan menstruasi

PercumaVersi 4.34.2
4.5(1)2024-05-19
Aplikasi Dipercayai
Versi sebelumnya

Ciri utama Haid calendar dan menstruasi

Perihalan aplikasi:

Jika anda ingin menjejaki kitaran haid anda tanpa ralat, cuma muat turun kalendar ini pada peranti Android anda untuk memantau ovulasi dan tempoh subur, semak tarikh haid terakhir anda dan banyak lagi.

Fungsi:

Kalendar ini mempunyai kalkulator yang membolehkan anda tetapkan tarikh haid anda yang seterusnya, serta memaklumkan anda tentang kebarangkalian untuk hamil mengikut hari yang berbeza, memantau perubahan mood, ovulasi, tempoh subur, dsb. 

Aktiviti:

Dengan merekodkan maklumat dalam aplikasi, pengguna boleh analisis simptom dan kesihatan umum dengan lebih baik, memantau hari subur untuk tingkatkan peluang hamil, menyesuaikan tema latar belakang aplikasi dan banyak lagi. 

Cara menggunakannya:

Aplikasi ini tersedia dalam versi percuma dan berbayar. Anda perlu log masuk dan masukkan data seperti tarikh haid terakhir anda, purata panjang kitaran, tahun lahir, sama ada anda memerlukan aplikasi untuk pantau kitaran atau meningkatkan peluang untuk hamil, dsb.

Kawalan:

Antara muka sentuhan mempunyai reka bentuk yang minimalis dan menarik, membolehkan pengguna menanda tarikh dengan warna untuk mudah terlihat.

Bahasa:

Antara muka tersedia dalam beberapa bahasa, termasuk bahasa Inggeris dan Portugis.

Cadangan:

Aplikasi yang sepatutnya menarik minat wanita.

Saiz:

35 MB

Sistem Operasi:

Android

Pembangun:

Harga:

Percuma

Muat turun pilihan:

Penerangan pembangun

Adakah anda menyukai Haid calendar dan menstruasi?

0 Undi / 0 Suka

Positif

Ideal untuk menyemak kitaran sebelumnya
Membantu memantau tempoh subur dan meningkatkan peluang untuk hamil.
Adpilihan penyesuaian.
Boleh lindungi akses dengan kata laluan.

Negatif

Fungsi yang paling menarik berbayar.
Banyak iklan.

Panduan Berguna

Untuk tingkatkan peluang anda hamil atau hanya menjaga kesihatan anda, baca artigo ini yang memberikan petua tentang aplikasi yang direka untuk memantau kesihatan wanita. 
Jangan lupa tetapkan kata laluan untuk melindungi akses kepada aplikasi dan susah tentu maklumat peribadi yang disimpan dalam sejarah dan profil anda.